Meespeelavond theatersport

Volgende meespeelavond

19 november 2021

20:00 – 22:00

0Weken0Dagen0Uren

Wat is een meespeelavond theatersport?

Tijdens de meespeelavond staat de deur open voor iedereen die zin heeft om een avondje theatersport. Aangezien er zowel mensen mèt als zonder ervaring samen komen is dat superleuk! Bovendien is er altijd een fantastische trainer die de avond leidt.

Waarom zou ik meespelen?

Laat je als ervaren speler verrassen door nieuw talent, of werk juist aan je helicopterview door scenes tot een goede afronding te brengen. Bovendien kun je ook gewoon lekker veel spelen zonder een game helemaal te ontleden. Anders gezegd; theatersport zoals het bedoeld is! In het bijzonder kun je als nieuwkomer heerlijk kennismaken met acteren zonder script met leuke mensen. In de eerste plaats staat lol voorop! Daarbij hoef je nog niks te weten van theatersport. Wanneer je enthousiast bent geworden ben je zeker welkom bij een van de cursussen.

Wanneer is er een meespeelavond theatersport en wat kost dat?

Eens per maand organiseert Zwolle Theatersport een meespeelavond op een vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Omdat het een laagdrempelige manier is om kennis te maken met theatersport betaal je slechts €12,- voor een avond. Hieronder kun je jezelf aanmelden.

Planning en details

De planning voor de komende periode ziet er als volgt uit;

  • 19 november 2021
  • 17 december 2021

De kosten voor zo’n vrijdagavond bedragen €12,-. We spelen op een locatie in het centrum van Zwolle (klik hier voor meer info).  Neem gerust een introducee mee! Aanmelden kan via onderstaand formulier of via info@zwolletheatersport.nl

Meespeelavond Zwolle

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Welke meespeelavond kom je?(Vereist)
Prijs:
Betaalmethode
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.