Theatersport gevorderden cursus

Gevorderden cursus impro theatersport

Start 19 augustus 2020

0Weken0Dagen0Uren

Voor wie is deze theatersport cursus?

In 2020 start de gevorderden cursus. Deze cursus is bedoeld voor theatersporters vanaf 1 jaar ervaring of die de beginners en beginners plus cursus hebben gevolgd. Dat betekent dat je bekent bent met de basisprincipes als “accepteren” en je bijvoorbeeld al verschillende games kent. Neem gerust contact op om te kijken of je deze cursus bij past.

Wat ga je doen in de gevorderden cursus?

Aan de hand van de eerste twee lessen wordt bepaald waar de behoefte ligt binnen de groep. Daarbij heb je ook de gelegenheid om aan te geven wat jouw persoonlijke leerdoel is zodat de docent je hier op kan coachen. Daarmee is het de bedoeling om verdieping aan te brengen in je spel door verder in te zoomen op techniek en verschillende aspecten van het spel. Bijvoorbeeld een avond met Marco van Duuren als improvisatie pianist. Daardoor maak je kennis met de impact die muziek kan hebben op een scene. En hoe je geïmproviseerd kunt zingen! Samengevat zijn er verschillende avonden die worden ingevuld met een les van een gastdocent op een specifiek thema. Kortom; met de gevorderden cursus gaan we een stap verder.

Wat zijn de kosten en wanneer start het?

De volgende gevorderden cursus start op 19 augustus 2020. Kosten bedragen €195,- voor 10 avonden van 2 uur. Er zijn 9 lessen op woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. De lessen zijn op 19 en 26 augustus, 2,9,16,23 en 30 september, 7 en 21 oktober 2020. Uiteindelijk speel je de laatste avond op vrijdag 23 oktober 2020 mee in de eindvoorstelling voor eigen publiek. Schrijf je hier in!

Na de gevorderden cursus kun je aansluiting zoeken bij de theatersportverenigingen in Zwolle. Meestal zijn zij voor de zomer op zoek naar nieuwe spelers. Op die manier kun je direct doorstromen naar Peperdus, Excuses voor het Ongemak, Kusje d’r op of Blauwfingers.

Schrijf je in voor de gevorderden cursus die start op 19 augustus 2020!

Ga het alsjeblieft een keer doen en ervaar alle mogelijkheden van super veel plezier tot aan en omgaan met je grenzen van dat moment.

Jammer dat er geen “Gevorderden 2” cursus bestaat. De overgang naar een theatersport vereniging is voor mij een brug te ver maar ik zou graag nog in een vertrouwde omgeving oefenen. Ik heb een super leuke periode gehad het afgelopen half jaar!

Niet twijfelen gewoon meedoen. Het echt niet lastig maar gewoon hartstikke leuk en creatief. Je krijgt alle ruimte om op je eigen niveau te oefenen.

een keer eens iets totaal anders om op een super leuke en laagdrempelige manier uit je comfortzone gehaald te worden